Golden Tenlopers van DKIJV 2018

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – Hemelvaartsdag – Afgelopen donderdag 10 mei was DKIJV met 1 team vertegenwoordigd op de 10km van de 31e editie van de Golden Tenloop. De 10km run was ‘uitverkocht’ en totale deelnemersveld bestond uit 2500 deelnemers.

Het was schitterend weer tijdens deze editie. De organisatie was weer ouderwets goed, hier en daar een muzikale omlijsting en het in grote getale opgekomen publiek bestaande uit familie en vrienden en niet te vergeten de toeristen zorgden ervoor dat je als loper in een flow de 10 km kon volbrengen. Bij de finish een hoop verhitte gezichten, maar de appels, flesjes water die werden uitgedeeld, en een mooi Golden Tenloop loopshirt als je je nummer inleverde zorgde ervoor dat iedereen moe maar voldaan kon terugkijken op een mooie sportmiddag.

Met trots heeft het DKIJV-team de 11de plek, van de 10km Ruitenburg Team Run, behaald.
Hidde Bart 42:15
Leon Haas 42:41
Hugo Uijlenbroek 43:25
Wim Mooijman (49:33)
Annie Breeuwsma (53:00)
Jacques Pho (55:16)

Verder liepen de volgende DKIJV’ers ook mee.
Niels Schouten 45:51
Kees Hoek 55:17 nette tijd!!!
Tilly van Paassen 56:43

Namens de lopers willen we Michel, Edwin en Elly heel erg bedanken voor de organisatie en de gezelligheid na afloop van de run.

Uw verslaggever,
Jacques Pho


Laat een reactie achter