Droogtraining (zomertraining) gaat 16 mei van start

Laat onderaan je reactie achter!

Sommigen van ons staan al te popelen om met de voorbereiding van het volgende schaatsseizoen te beginnen. Naast inline-skaten kun je op woensdagen bij DKIJV komen droogtrainen. Op woensdag 16 mei starten we met deze zogenaamde droogtraining. Net als de afgelopen jaren elke woensdag om 19.00 uur vertrek bij het clubhuis van DKIJV.
Voor elk niveau is er een groep, ook voor de jeugd. We raden iedereen aan om mee te doen aan deze trainingen. Droogtraining is een goede manier om aan je techniek te werken en het is ook nog eens erg gezellig. Je hoeft je niet aan te melden voor de training en de training is kosteloos voor leden van DKIJV.

Wat doen we dan?

De droogtraining houdt in de dat we vanuit ons clubhuis in de Delftse Hout een rondje rennen en daarbij schaatsoefeningen doen om ook in de zomer aan onze conditie en schaatstechniek te kunnen werken. Er vooral veel aandacht besteed aan de schaatstechniek en de houding.


Laat een reactie achter