Nieuw Algemeen bestuurslid: Robert de Jonge

Laat onderaan je reactie achter!

Als kind was ik al dol op schaatsen op natuurijs. Vanuit huis kon ik via de Karnemelksloot en een stukje klunen bij de molen de N236 over zo naar de Ankeveense plassen schaatsen. Tijdens mijn studie in Amsterdam ben ik dan ook meteen lid geworden van de IJSVU. Naast schaatsen houd ik ook erg van buitensport en leid ik gletsjertochten voor de NKBV.

Voor mij waren de Weissensee en de Zwedenreis met DKIJV dan ook absolute hoogtepunten de afgelopen jaren. ’s-Winters schaats ik op zaterdagochtend en dit jaar voor het eerst op de maandagavond op de inline-skates. De hele familie (Saskia, Hugo en Isa) is lid van DKIJV en is vaak in het “delfts blauw” op de schaats, fiets of inline-skates te vinden. Bestuurservaring heb ik opgedaan binnen de NKBV en in mijn huidige functie als afdelingshoofd van het ziekenhuislaboratorium in AMC/VUmc. Het lijkt mij leuk om mijn steentje bij te dragen om DKIJV als gezellige “year-round” vereniging voor alle niveau’s en leeftijden verder vorm te geven.


Laat een reactie achter