Skeelercompetitie komt er aan!

Laat onderaan je reactie achter!

Schermafbeelding_2013-04-21_om_21.28.05Rijswijk, 21 april 2013 -We hebben het schaatsseizoen afgesloten met nieuwe clubkampioenen in verschillende categorieën. Ook ik heb mijn schaatsen en mijn coachjack opgeborgen. Vanaf nu ben ik weer gewoon de langs de baan moeder die jullie enthousiast aanmoedigt tijdens de wedstrijden. Ook nu de lente zich eindelijk laat zien hebben we de skeelers weer uit de kast gehaald, of zelfs hele nieuwe aangeschaft. Op de eerste skeeler training afgelopen maandag

was het weer een gezellig drukte. Op de enkele bankjes die de skeelerbaan in Nootdorp rijk is verzamelde zich heel veel enthousiasten en een enkele nieuweling om hun skeelers aan de doen. Ook de trainers hadden er weer veel zin in.

Een nieuw seizoen staat ons te wachten met natuurlijk weer de wedstrijden in de jeugdskeeler-cup en ook een heus clubkampioenschap en een Zuid-Hollandskampioenschap en dit allemaal op skeelers. De jeugdskeeler cup is dit jaar overgenomen door het Gewest – Zuid Holland. Dit met als doel hetgeen een 3 tal jaar geleden is opgezet door een aantal enthousiasten leden van verschillende Zuid-Hollandse ijsverenigingen om de cup uit te breiden tot een stabiele regionale competitie die zich kan meten met de andere regionale competities in het land. De eerste wedstrijd van dit seizoen is zondag 28 april op de skeelerbaan van Leiderdorp.

De eerste wedstrijd van dit seizoen is zondag 28 april op de skeelerbaan van Leiderdorp. Kijk voor aanmelden en de gehele agenda op http://www.knsbgewestzh.nl/inline-skaten/

Nu we als DKIJV ook super mooie skeelerpakken hebben komen we natuurlijk nog beter aan de start! Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik, en natuurlijk gaan jullie je best doen om die mooie beker weer mee terug te nemen naar Delft aan het eind van het seizoen.

Vanaf de derde wedstrijd ben ik er ook weer om iedereen te begeleiden tijdens de wedstrijden. De eerste twee wedstrijden zal een van de skeelertrainers dit doen. Zijn er vragen stel ze gerust.

Tot op de skeelerbaan Astrid van Zuijlen
coach en langs de baan moeder.


Laat een reactie achter