Special edition’ Alpe d’HuZes toertocht met maximaal aantal ‘hoogte meters’

Laat onderaan je reactie achter!

Schermafbeelding_2013-05-04_om_22.39.52Nootdorp – 16 mei 2013 – Emma van Zuijlen gaat aan Alpe d’HuZes meedoen en wil daarmee een steentje bijdrage aan het ‘kanker onderzoek’!

Het is fantastisch om te zien dat zo’n leuke jonge meid, zich hiervoor inzet. Velen van ons hebben hier in zijn / haar directe nabijheid mee te maken, en snappen de oproep, om dit te

steunen maar al te goed.
We willen Emma dan ook van harte steunen, in het realiseren van haar sponsor doelstellingen.

Op dinsdag avond 28 mei*, staat de wekelijkse fiets toertocht helemaal in het teken van “Emma en Alpe d’HuZes.” 

We fietsen dan alle ‘hoogte meters’ die we in de omgeving kunnen vinden.?We rijden dan een “rondje Rotterdam”, met achtereenvolgens de Brienenoordbrug, 2x de Heineroord tunnel, en de Benelux tunnel. 

Het ‘kloppend hart’ van het kankeronderzoek in Nederland vind plaats in het centrum van Rotterdam. 

Ik hoop en reken op een maximale opkomst, en op een gulle-gift voor Emma. Emma fietst zelf ook mee, en met ons allen moeten we haar toch ‘over de bergen krijgen’.

 

We vertrekken om 18.30 bij de molen In Nootdorp, en zijn om ca. 21.30 weer thuis. Deelname vanaf 15 jaar (wel wielren ervaring) en tempo passen we met de groep aan.

Leon

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/emmazuijlen/emma-van-zuijlen/actie.aspx

* in tegenstelling wat er woensdag tijdens conditietraining is geroepen hebben we de tocht een weekje opgeschoven dus naar 28ste mei.


Laat een reactie achter