Zaterdagmiddag Jeugdskeelercup in Puttershoek.

Laat onderaan je reactie achter!

Puttershoek, 7 juni 2014 – DEEL II (lees eerst deel I). Rond 12 uur zou de wedstrijd starten, dus we waren al bijtijds aanwezig zodat we de DKIJV-ers van de ochtend nog in actie zagen en konden aanmoedigen. Terwijl de bekers van de ochtend werden uitgereikt liep de thermometer (op het dak van de kantine) al op naar 30 graden… gelukkig bleef de zon een beetje achter de wolken. De middaggroep was aan het inrijden: Fiorella, Kathelijne, Eva, Bob, Joppe, Jelle, Maurits, Ruben, Hugo, Hidde, Lennart, Jesse en Roel, kortom; een ouderwets gezellig cluppie bij elkaar!

De start was een 400 meter tijdrit: er werd zowel door de meiden als de jongens hard gereden! Strakke en geconcentreerde gezichten, 2x strak door de bochten, zag er in mijn ogen prima uit!
Vervolgens waren er de 400 meter series: Maurits kwam helaas hard ten val maar gelukkig bleef het bij schaafwonden en een gescheurd pak! Sterkte, Maurits. Na de series werden op deze afstand de finales gereden: Fiorella deed dit netjes, net als Hugo, Jesse en Roel (vergeef mij als ik een naam mis, het was ook zo gezellig langs de baan, camping DKIJV…). In ieder geval lieten de DKIJV-ers goed van zich horen en waren ruim aanwezig! Intussen gaf de thermometer 32 graden aan…. pfff…

Tot slot de afvalrace: een oplopend aantal rondes van jong (10 rondes) tot oud : eindigend in de finale voor de oudsten van 16 ronden. Spectaculair en tactisch gereden en eenieder kwam met een rood hoofd van de baan. En alsof het was afgesproken; pas toen vielen de eerste druppels!

Bij de prijsuitreiking ook hier weer DKIJV-ers op het podium: Hidde de 3e prijs, Hugo de 2e prijs (met Matthijs Jansen klem tussen de grote mannen op het hoogste podium, zal best een mooie foto zijn geworden!).

Ook Jesse viel in de prijzen (3e prijs) en Roel ging ervandoor met de 1e prijs. Goed gedaan allemaal!
Maar ook voor diegene die niet in de prijzen vielen: diepe bewondering voor jullie inzet bij deze temperaturen! En voor de ouders was deze wedstrijd geen straf…. op naar het ZHK a.s. zondag!

groetjes, Chris


Laat een reactie achter