DKIJV assisteert bij de clinic van Barbara de Loor

Laat onderaan je reactie achter!

Delft, Beestenmarkt, 23 december 2014 –  Op deze zonnige dinsdagochtend, waren Joppe, Thijs en Bob aanwezig om de clinics op de Schaatsbaan op de Beestenmarkt in Delft te begeleiden. KPN had een tent opgebouwd van waaruit de muziek werd verzorgd: het zag er gezellig uit. In de ochtend waren er tussen 10 en 12 uur 3 clinics met ongeveer 8 kinderen per clinic. Met helm en hesje zag dit er professioneel uit!Er werd geslalomd, geremd, geoefend met diepzitten en goed afzetten: dit alles met gave muziek per oefening. Barbara deed dit zoals altijd met veel enthousiasme en de jongens hebben heel wat kids van het ijs geraapt maar ook zeker enthousiast gemaakt. De ouders van de kinderen genoten langs de kant en er is flink geflyerd voor DKIJV.

Om 13 uur startte de laatste clinic met 12 kinderen in een heerlijk zonnetje: wat is schaatsen toch een feest! Ik ben door heel wat ouders en opa’s en oma’s aangesproken over het enthousiasme van “onze jongens” en ook Barbara was vol lof over de inzet namens DKIJV! We hopen dat we volgend jaar —mocht het weer worden georganiseerd— veel meer DKIJV-ers met vriendjes en buren zien om het schaatsen te promoten!

Uw veslaggever,
Chris Boek

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/108083384791377898161/albumid/6096167056194732257?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]


Laat een reactie achter