Droogtraining winterseizoen 2014-2015 afgesloten met Apekooien

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – 12 maart 2015. Het hele winterseizoen heeft trainer Maarten weer met veel deskundigheid de jeugdrijders een droogtraining aangeboden op woensdag-avonden in Delft. De groep sporters bestond—ook dit seizoen weer— uit een mix van pupillen en junioren. Maarten weet, met een hele toegankelijke manier van communiceren en speels organiseren, deze groep (waarin zowel de sportieve recreant als de hard-core wedstrijdrijder weer welkom zijn/waren) elke training zo aan te bieden dat er voor elke deelnemer rendement te behalen is. Veel deelnemers sloegen dan ook niet graag een training over. De training is altijd volgens een vaste volgorde ingericht, met aandacht voor schaats-specifieke onderdelen (zoals houding, beweging, sprong, afzetmoment en ‘zit’) en een afsluitend spel-element.

 

Maarten; namens de groep ‘bedankt’, en we hopen natuurlijk dat je vanaf oktober deze groep sporters weer zult willen trainen. Deze trainingen zijn echt een aanbeveling; wil jij ook aankomende winter meedoen dan kan dat natuurlijk. Hou t.z.t. voor informatie de berichtgeving over de winter-droogtraining in de gaten. Belangrijk om te weten: Je hoeft er ook geen speciaal abonnement voor af te sluiten; want deelname aan deze trainingen is zelfs gratis.
Antwan Radt

2 reacties op “Droogtraining winterseizoen 2014-2015 afgesloten met Apekooien”

  1. Rein van de Velde schreef:

    L.s.
    Wat geweldig om te lezen dat de jeugd het zo op prijs heeft gesteld, dat Maarten deze training heeft verzorgd. Het is fijn om te zien dat erover enthousiasme afstraalde van de deelnemers aan deze training.
    Geweldig Maarten, DKIJV mag erg blij met jou zijn.
    Ik denk dat ik namens heel veel leden spreek.
    Laten we hopen dat je nog heel veel jaren in staat zult zijn om dit te doen.

    Rein van de Velde
    Voorzitter TC DKIJV

  2. Raimonda Nowee schreef:

    Ben het helemaal eens met dit bericht. Maarten bedankt voor alle woensdagen.

Laat een reactie achter