Aankondiging Algemene Leden Vergadering

Laat onderaan je reactie achter!

Beste DKIJV’ers, je bent harte welkom op de Algemene ledenvergadering op 2 juli 2015 om 19.45. Voor dat we het ijs van De Uithof weer op kunnen maken we eerst de balans op en blikken we terug op het afgelopen seizoen. We kijken ook zeker vooruit en willen de kaders over onze midden en lange termijn visie met je delen. Er is ruimte voor discussie en overleg met het bestuur en commissies over gedane en komende zaken.

Gastspreker
Vorige jaar was hij op het laatst verhinderd maar dit jaar is ie er bij! Na afloop van de ALV, omstreeks 22:00 uur hebben we bezoek van een gastspreker die je beslist niet mag missen: Niels Kerstholt. Deze olympiër heeft zijn sporen aan de top ruimschoots verdiend, en hij zal u echt weten te boeien, met zijn visie op onze sport in de volle breedte.

Klik hier voor de concept-agenda aan en klik hier voor de notulen van de voorgaande ALV (gehouden op 11 september 2014). Het jaarverslag en de financiele bijlage ontvangt u binnenkort.

Mocht je verhinderd zijn, meldt je dan alsjeblieft af door een e-mail te sturen naar secretariaat@dkijv.nl Je kunt van de mogelijkheid gebruik maken om een ander DKIJV-lid te machtigen om je stem te laten horen. Ouders van minderjarige kinderen kunnen net als voor gaande jaren hun kinderen vertegenwoordigen en zijn welkom op onze ALV.

We zien je graag in ons clubhuis op de sportring nr 8 op 2 juli 2015 en starten met de ALV om 19:45 uur.

Met vriendelijke groet,

Namens alle bestuursleden,
Michel van Zuijlen
Secretaris DKIJV

Extra mededeling: Kleding passen
Vóór de ALV is er de mogelijkheid op de DKIJV winter clubkleding te passen en te bestellen. Dit kan vanaf 18:15 tot 19:30.


Laat een reactie achter