20 september: een dag vol clubactiviteiten

Laat onderaan je reactie achter!

Edit: Op 20 september is er alleen nog de de Rabobank Toertocht. Het Clubkampioenschappen Skeeleren gaat helaas niet meer door. De toertocht begint om 9:30 en de start en het einde van de Toertocht is het clubhuis bij de Skeelerbaan in Nootdorp (oudeweg 74, Nootdorp). Meer informatie over beide activiteiten tref je hieronder aan.

 

Rabobank toertocht

Ook dit jaar doet DKIJV weer mee aan de Rabobank Sponsortoertocht. Door hier aan deel te nemen draag je bij aan een sponsorbijdrage die de Rabobank voor de deelnemende verenigingen beschikbaar stelt. Maar we moeten er wel wat voor doen! We moeten een toertocht van 30 of 60 km fietsen. We proberen weer met zoveel mogelijk leden mee te doen, maar ook ouders, opa’s oma’s, vrienden en vriendinnen zijn welkom!

We verzamelen op zondag 20 september om 9:30 bij de skeelerbaan in Nootdorp (oudeweg 74, Nootdorp). En we komen hier ook weer terug. Vanaf 14.00 start op dezelfde plek namelijk het Clubkampioenschap Skeeleren. De kantine van het clubhuis is door ons gehuurd en is open waar broodjes en allerhande versnaperingen te verkrijgen zijn tegen schappelijke prijzen.

Je kan je aanmelden door hier klikken, zo simpel is het!

Voor meer info over de Rabobank toertocht kun je contact opnemen met Leon van Bohemen (leon.vanbohemen@dkijv.nl).

 

Clubkampioenschap Skeeleren

 

De commissie Inline Skaten heeft vanavond helaas moeten constateren dat er onvoldoende aanmeldingen zijn voor het Clubkampioenschap Skeeleren van zondag 20 september a.s. om deze door te laten gaan.

Hoewel altijd lastig, heeft de commissie Inline Skaten vooraf een ondergrens gesteld om zeker te stellen dat er voldoende deelnemers zijn om in vrijwel alle categorieën van een strijd te kunnen spreken. Helaas hebben er zich 5 personen te weinig gemeld om deze ondergrens te bereiken, waardoor een voldoende leuk opgebouwde competitie niet meer is te waarborgen.

Ook is langer wachten op voldoende aanmeldingen helaas niet meer mogelijk gelet op de voorbereidingen die moeten worden getroffen om dit Clubkampioenschap mogelijk te maken.

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die zich al wel had aangemeld en hopen dat er volgend jaar weer voldoende aanmeldingen zijn.

 


Laat een reactie achter