Terug blik op de Rabo toertocht.

Laat onderaan je reactie achter!

Het is al weer een week geleden, dat de jaarlijkse Rabo sponsortocht is gehouden. Daarmee ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven. Net als in de voorgaande jaren heeft ook dit jaar DKIJV hier aan mee gedaan. In alle 3 de categorieën waren we vertegenwoordigd.

Een grote groep voornamelijk jeugd reed de 30 km. Aan de 60 km rit hebben we met 2 groepen meegedaan en de 85 km (wielergroep) bestond uit 10 deelnemers. Zowel bij de tussenstops, als bij het begin en eindpunt , de Viergang, was het een gezellige boel. Een beetje kletsen, wat eten en drinken, en ook niet vergeten te stempelen (@ Paul).

Alles bij elkaar hebben we weer de maximale sponsor bijdrage van € 500 bij elkaar gefietst, waar we weer allerlei leuke dingen mee kunnen doen.

Bij de start van de tocht is er een groepsfoto gemaakt, die hebben we (helaas) nog niet gezien, maar gaan we (uiteraard) met jullie delen.

Langs deze weg wil ik alle deelnemers bedanken voor de enthousiaste inzet.

Groetjes

Leon van Bohemen


Laat een reactie achter