Klaar voor de start?

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof – Morgenochtend 31 december is het weer zo ver!  De traditionele oudejaarswedstrijden voor pupillen vinden dan weer plaats op De Uithof.

De startlijst is opgemaakt en je kunt nu dus al kijken in welke rit je moet starten en tegen wie. KLIK HIER  Let wel de start lijst is onder voorbehoud, er kunnen nog veranderingen worden doorgeveoerd. Zorg dat je morgenochtend fit en op tijd aanwezig bent. Onderstaand zie je de tijden hoe laat je jouw startnummer kunt ophalen.

Brons, zilver of goud?
Binnen elke leeftijdscategorie zijn er voor zowel de jongens als de meisjes 3 prijzen te winnen en voor iedereen is er een leuk aandenken bij de prijsuitreiking.  De medailles zijn dit jaar ontworpen door Harm Cnossen (actief lid van DKIJV) en geproduceerd door ELS. Ga dus niet weg als je klaar bent, maar wees sportief en wacht even de prijsuitreiking af.

Bovendien krijg je – als je nog geen licentieschaatser bent – misschien de smaak te pakken en ga je volgend jaar serieus aan de slag als licentierijder. Heb je vragen hierover stel deze of aan je trainer of via info@dkijv.nl

Het programma
Alle pupillen mogen 2 afstanden rijden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de afstanden nog wijzigen.

De afstanden die gereden gaan worden zijn voor de jongere deelnemers pupillen D t/m F 2 x 100 meter. Voor de pupillen A tot en met C 1×100 en 1x 500 meter.

Voor iedereen die een wedstrijdlicentie heeft worden de tijden in Vantage (het nieuwe systeem van de KNSB)  geregistreerd!

Deze oudejaarswedstrijd is de tweede in de reeks van 3 wedstrijden in de extra competitie: de drempelwedstrijd van HVHW (verreden in oktober 2015), deze oudejaarswedstrijd en de voorjaarswedstrijden van HVHW. De schaatser (jongen/meisje in 6 categorieën) die het beste heeft gepresteerd over deze drie wedstrijden krijgt een mooie prijs.

Belangrijke informatie:
Waar: De Uithof, Den Haag
Wanneer: donderdag 31 december, van 06:35 tot 8:45 uur.

Wie ben ik? Welke afstand en hoe vroeg moet ik er zijn?

Op 30 juni 2015 was ik Startnummer

ophalen

Welke afstand?
7 jaar of jonger  en dan ben ik een pupil F 6:35 2 X 100
8 jaar en ben dus een pupil E 6:35 2 X 100
9 jaar en ben dus een pupil D 6:40 2 X 100
10 jaar en ben dus een pupil C 6:40 100 en 500 meter
11 jaar en ben dus een pupil B 6:45 100 en 500 meter
12 jaar en ben dus een pupil A 6:55 100 en 500 meter

Tot ziens,
de Jeugdcommissie van DKIJV


Laat een reactie achter