Meet & greet met burgemeester Bijsterveldt

Laat onderaan je reactie achter!

Op maandag 24 oktober organiseerde de Sportraad op verzoek van Marja Bijsterveldt een ontmoeting met de buitensportverenigingen van Delft. Samen met ongeveer 25 verenigingen heeft DKIJV gebruik gemaakt van de uitnodiging: Namens DKIJV waren Desiree Langeveld en Wiebe Postma aanwezig.

Tijdens een heel prettig gesprek hebben wij aangegeven waar DKIJV voor staat: een ambitieuze vereniging met een hoog gezelligheidsgehalte. Met trots hebben wij aangegeven dat wij onze ruim 400 leden (waarvan de helft jeugd!) het gehele jaar een breed scala aan trainingen aanbieden, op diverse plaatsen in (vooral de omgeving van) Delft.

Marja Bijsterveldt was onder de indruk van het grote aantal sportverenigingen in Delft en de manier waarop die zijn georganiseerd. Ze heeft haar grote waardering uitgesproken voor de vele vrijwilligers die vaak heel veel inzet plegen in het verenigingsleven, waardoor zo veel mensen kunnen sporten en hun vrije tijd nuttig/aangenaam kunnen besteden.

Het gesprek was natuurlijk relatief kort. Veel te kort om een echt goede indruk achter te laten van onze mooie vereniging. We hebben haar daarom een proefabonnement aangeboden voor een nadere kennismaking. Of ze daar gebruik van zal maken is natuurlijk de vraag, maar ze was er in ieder geval wél blij mee!

Uw verslaggever,
Wiebe Postma

2016-10-meet-en-greet-dkijv-bijsterveld

dkijvierkeergratisschaatstegoed


Eén reactie op “Meet & greet met burgemeester Bijsterveldt”

  1. Henk de Vos schreef:

    Super goed initiatief en creatief cadeau dat DKIJV op de juiste manier op de kaart zet.
    Complimenten!

Laat een reactie achter