Algemene Leden Vergadering 2017

Laat onderaan je reactie achter!

Delft 24 mei  2017 – Beste DKIJV’er, de schoolvakantie beginnen dit jaar vroeg en om deze reden ontvang je eerder dan gebruikelijk de uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering.

We maken  zo als gebruikelijk eerst de balans op en blikken dan terug op het afgelopen seizoen. Dat doen we op donderdag 8 juni 2017 tijdens  de Algemene Leden Vergadering en we nodigen je hierbij uit deze bij te wonen.

Bijgaand tref je de concept agenda aan. De notulen van voorgaande ALV gehouden op 7 juli 2016, het jaarverslag en de financiële bijlage ontvang je binnenkort.

We zien je graag in ons clubhuis op de sportring nr. 8 op 8 juni 2017 en starten met de ALV om 20:00 uur.. Er is uiteraard ruimte voor discussie en overleg met het bestuur en commissies over gedane en komende zaken. Voor het tweede deel zijn we nog in gesprek met een gastspreken en aansluitend is er een borrel.

Met vriendelijke groet,

namens alle bestuursleden,
Michel van Zuijlen
Secretaris DKIJV

Mocht je verhinderd zijn, meldt je dan alsjeblieft af door een e-mail te sturen naar secretariaat@dkijv.nl

Je kunt van de mogelijkheid gebruik maken om een ander DKIJV-lid te machtigen om je stem te laten horen. Ouders van minderjarige kinderen kunnen net als voor gaande jaren hun kinderen vertegenwoordigen en zijn welkom op onze ALV.

Concept Agenda ALV seizoen 2016-2017 – 8 juni 2017

  • Opening door Winand de Fraiture voorzitter DKIJV
  • Vaststellen agenda
  • Herverkiezing 3de periode secretaris.
  • Ingekomen stukken en mededelingen
  • Notulen Jaarvergadering 2016
  • Jaarverslagen: algemeen; technischecommissie; jeugdcommissie, wedstrijdcommissie, clubhuiscommissie, shorttrackcommissie; sponsorcommissie; inline-skatecommissie, kledingcommissie, verslag webmasters, communicatiecommissie en festijncommissie.
  • Financiële zaken: Financieel overzicht, Verslag kascommissie, Begroting 2017/2018, Vaststellen contributie 2018/2019, Vaststellen trainingsbijdrage 2018/2019, Samenstelling commissies:, Kascommissie, Wedstrijdcommissie, Technische commissie, Jeugdcommissie, Clubhuiscommissie, Shorttrackcommissie, Festijncommissie
  • Uitreiking Thomas Bos Bokaal
  • Uitreiking Jan van Schie Schaal
  • Rondvraag
  • Afsluiting

 

———————————————————————————————————–

Borrel

Gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje onze gastspreker te verwelkomen

Omstreeks 22:00 uur – gastspreker (onder voorbehoud)

Wees er bij op 8 juni – DKIJV ben jij , DKIJV zijn wij!

We starten stipt om 20:00 uur.


2 reacties op “Algemene Leden Vergadering 2017”

  1. Wiebe schreef:

    Zou het ook mogelijk zijn om de bijbehorende stukken voortaan met een linkje te ontsluiten via de website? Lijkt me een handige toevoeging aan dit bericht.

    grtz Wiebe

Laat een reactie achter