Sportieve uitnodiging voor het Trainingsweekend in Wijlre

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – 20 mei 2017 – Het trainingsweekend is dit jaar van 8 t/m 10 september 2017 in Wijlre in Zuid Limburg.  We verblijven net als twee jaar terug in kampeerboerderij ‘t Leienhoes (www.leienhoes.nl). Deze is gelegen in pittoreske landelijke omgeving vlak tegenover de Brand Brouwerij. Een prima omgeving om te fietsen op elk niveau, te wandelen, en te mountainbiken, voor ieder wat wils dus. Aan alle deelnemers bieden we een afwisselend programma, je kan er een fanatiek of een ontspannen trainingsweekend van maken.

Deelnemers
Het trainingsweekend is bedoeld voor alle leden vanaf 15 jaar, en naaste familieleden die ook van een sportief weekend houden. Met name van de minderjarige deelnemers verwachten we begeleiding van de eigen ouders. Deze uitnodiging wordt ook verspreid onder de leden van DVIJC (IJsclub Vlaardingen), waarmee we samenwerken.

Kosten
De kosten voor het trainingsweekend bedragen ook dit jaar slechts € 57,50 per persoon. We kunnen op vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot zondagmiddag 15.00 uur in de accommodatie terecht.
Vrijdagavond wordt er voor degenen die aanwezig zijn voor eten gezorgd. Je kan al wel eerder vanaf de boerderij de omgeving verkennen.

Inschrijven

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met onderstaande personen. Schrijf je in door het Inschrijfformulier trainingskamp 2017 Wijlre in te scannen en te mailen te naar weekend@dkijv.nl of vul het formulier in wat verkrijgbaar is tijdens de woensdagavond conditietraining in het clubhuis.

Ben je er bij?

We zien je graag, Wim Mooijman, Lydia Viveen en Jeannet van Adrichem


Laat een reactie achter