Even voorstellen… Edwin Wijk (Ledenadministratie)

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen winter heb ik aangegeven dat ik ons secretariaat graag wil helpen met de ledenadministratie van DKIJV. Inmiddels doe ik dat nu al een tijdje en mij is gevraagd of ik een klein stukje zou willen schrijven om mijzelf bij jullie te introduceren.

Om met het begin te beginnen, ik ben een geboren en getogen Groninger. Ik heb daar tot mijn 23e gewoond en gestudeerd en ben daar ook mijn vrouw Monique tegen het lijf gelopen. Het werk heeft ons beide richting de Randstad gedreven en na lang in Delft te hebben gewoond, wonen we nu al weer een jaar of 7 in Den Hoorn.

We hebben twee kinderen die ons druk bezig weten te houden: Matthijs (10) en Carmen (3). Matthijs is eigenlijk de reden dat ik dit stukje schrijf. Anderhalf jaar geleden is hij gaan schaatsen en skeeleren en dat heeft er voor gezorgd dat ik regelmatig langs de baan sta om te bewonderen hoe snel die jonge gasten zich verbeteren. Zelf ben ik wel fanatiek sporter, maar nog niet in het schaatsen. Deze winter ga ik daar verandering in aanbrengen door de training op de dinsdagavond te gaan volgen :-).

Doordat ik zo vaak langs de baan sta en contact heb met andere ouders en schaatsers heb ik ook ervaren hoe belangrijk en leuk het vrijwilligerswerk voor een vereniging als DKIJV is. Ik wil daar ook onderdeel van uitmaken. De ledenadministratie sprak mij aan doordat je hiermee de vereniging en de leden enorm kan helpen, waarbij het werk grotendeels vanuit huis en (niet onbelangrijk) ná bedtijd van de kinderen gedaan kan worden.

De afgelopen maanden heeft Michel van Zuijlen mij beetje bij beetje geduldig wegwijs gemaakt in de administratie en ik ben onder de indruk van de automatiseringsslag die onder zijn vleugels en met hulp van anderen is doorgevoerd. Ik hoop jullie hiermee de komende seizoenen net zo te kunnen helpen zoals dat tot nu toe is gegaan. Zeg maar zoals een perfecte wissel in een shorttrack relay. 

Ik wil ten slotte even meegeven dat als er vragen zijn omtrent de ledenadministratie, jullie deze het makkelijkst kunnen stellen door mij even langs de trainingsvelden aan te spreken of door een een e-mail te sturen naar ledenadministratie@dkijv.nl

Tip: check gelijk even of jouw e-mail adres bij de ledenadministratie bekend is. Heb je onlangs jouw e-mail adres gewijzigd, geef dit dan ook snel door.

Veel schaatsplezier!

Edwin Wijk


Laat een reactie achter