Bezoek aan kledingleverancier Hunter

Laat onderaan je reactie achter!

Heerenveen – 9 november Afgelopen week zijn Rob en ik naar Heerenveen afgereisd om de contacten met onze kledingleverancier Hunter aan te halen. Rob Bouman van Bouman hoveniers  is de nieuwe kledingsponsor en wilde wel eens weten hoe het proces van digitaal logo tot salopette verloopt.

Gerdien van de kledingcommissie kon helaas geen hele dag vrij maken om mee te gaan, maar via een hotline onderhielden we contact. De ochtend hebben we van Maarten Visser tekst en uitleg gekregen over de verschillende soorten stoffen en bedrukkingstechnieken. Daarna hebben we de ontwerpen voor de verschillende kledingstukken doorgenomen, aangepast en geaccordeerd. Nu is het 3 tot 4 weken wachten op de nieuwe kleding.

We danken de oud sponsoren Timmerbedrijf Asselman en Man Diesel voor hun jarenlange bijdrage en verwelkomen Bouman Hoverniers en Maplez als nieuwe sponsoren.

De kleding had eigenlijk al in oktober geleverd moeten zijn. Door wijzigingen in de bezetting bij DKIJV en onduidelijke afspraken tussen Hunter en DKIJV is de laatste levering retour gezonden. De kleding was geproduceerd en geleverd met verkeerde logo’s. Dat is voor Hunter niet leuk, want zij hebben hierdoor onnodige kosten gemaakt en het is voor DKIJV niet leuk, want de kleding wordt nu veel later geleverd dan verwacht.

Met het werkbezoek zijn de plooien gladgestreken en gaan we ervan uit dat volgend jaar de kleding weer op tijd uitgeleverd gaat worden.

Winand, voorzitter DKIJV


Eén reactie op “Bezoek aan kledingleverancier Hunter”

  1. Winand schreef:

    Vandaag is contact geweest met Hunter. Vrijdag 8 december staat in de planning dat de kleding aan DKIJV wordt geleverd.

Laat een reactie achter