Mini-Elfstedentocht 2018

Laat onderaan je reactie achter!

Schrijf 24 maart alvast in je agenda; dan schaatsen we van 19.00 – 20.15 namelijk de Mini-Elfstedentocht! Alle jeugd, jeugdtrainers en begeleiders van DKIJV zijn dan van harte welkom! Let op, dit is een andere tijd dan we normaal jeugdschaatsen, daarnaast is de ingang ergens anders. Tip: ga op tijd van huis, want we verwachten parkeerproblemen.

Wat is de mini-elfstedentocht?

Het is een groot feest, waarbij de hele uithof is versierd. Traditiegetrouw is iedereen verkleed, jij ook? Er is een parcours van een kilometer uitgezet, met bruggetjes, tunnels, stempelposten en een kluunplaats. Alle schaatsende kinderen en trainers uit de weide omgeving zullen hier weer aan meedoen; in het totaal ruim 1500 kinderen!

 

Belangrijke info!

Parkeerproblemen

Het is erg druk en we verwachten parkeerproblemen. Er is namelijk nog een ander groot evenement in de binnenhal. Het zou kunnen dat je bij de tramlus moet parkeren. Op zich niet zo erg, maar het kan dus zijn dat je iets verder moet lopen.

 

Andere ingang

De toegang is via ‘de oude ingang’, de eerste ingang, direct bij het DKIJV-pleintje.

 

Verkleden hoort erbij

Trek die verkleeddoos maar alvast open, want je mag komen zoals je zelf wilt. Hoe gekker, hoe beter!

 

Foto’s

Ben je van plan foto’s te maken van de Mini-Elfstedentcht en wil je die graag delen op de website? Stuur ze dan naar communicatie@dkijv.nl!

met vriendelijke groet,

Leon van Bohemen
DKIJV jeugdschaatscoördinator
jeugd@dkijv.nl


Laat een reactie achter