Uitreiking van de Delftse Sportspelden aan Delftse sporthelden

Laat onderaan je reactie achter!

Kom a.s. woensdag 12 september 19.00u naar de uitreiking van de Delftse Sportspelden aan DKIJV-ers Roland ten Klooster en Hellen Dekker. Met de Delftse Sportspelden eert de gemeente Delft inwoners die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd zoals het behalen van een nationale titel.

Binnen DKIJV hebben wij in 2018 twee leden die zowel inwoner zijn van Delft als een nationale titel hebben veroverd: Roland ten Klooster en Hellen Dekker.

Roland veroverde begin dit jaar de titel Nederlands kampioen 500 m bij de Masters in Groningen. Hij werd dit jaar overigens ook knap 4e tijdens het WK allround masters in Baselga de Pin’e in Italie en tweede tijdens het WK spint Masters in Moskou en brak daar ook twee clubrecords.

Hellen behaalde dit voorjaar de titel Nederlands kampioen inline skaten op de marathon voor de Masters.

Wethouder Sport van de gemeente Delft, Karin Schrederhof, reikt aankomende woensdag 12 september bij ons clubhuis, voorafgaand aan de conditietraining om 19:00uur, de Sportspeld uit aan Roland en Hellen.

De Sportraad Delft is hierbij vertegenwoordigd.
Wat zou het mooi zijn om dit feestelijk moment voor Roland en Hellen met zoveel mogelijk DKIJV-ers te vieren. Komen jullie ook?!

Tot woensdag om 19:00 uur bij het clubhuis!


Laat een reactie achter