Wat zou DKIJV zijn zonder haar sponsors

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen zaterdag hebben we bij het jeugdschaatsen veel DKIJV-helmen uitgedeeld. DKIJV heeft namelijk bij het jeugdschaatsen met alle 11 de verenigingen afgesproken dat iedereen (kinderen en trainers) verplicht is om een helm te dragen op het ijs. Om dat voor elkaar te krijgen, is er afgelopen weken veel werk verzet.

Er komt namelijk best nog wel het één en ander kijken bij het regelen van DKIJV-helmen op een zo een korte termijn. Want hoewel een groot gedeelte van de ca. 130 jeugdleden en 50 trainers al een helm had, was er ook een aanzienlijke groep zonder Helm. DKIJV heeft met behulp van haar sponsors Logerij Nootdorp (Serge van der Goes, www.logerij.nl ) en Van de Velde-consultancy (Rein van de Velde, www.vandeveldeconsultancy.com) een compleet helmenplan opgezet, om ervoor te zorgen dat alle jeugdschaatsers voor een mooie prijs een helm konden aanschaffen. Door hun inspanning en die van een aantal andere DKIJVers, zijn er nu KNSB goedgekeurde helmen in 3 maten leverbaar. Dit is in eerste instantie aan de jeugdleden en de jeugdtrainers aangeboden.

DKIJV bedankt Rein en Rina, Serge en Margret voor hun inspanning.

Met vriendelijke groet

Leon van Bohemen
DKIJV jeugdschaats coördinator


Laat een reactie achter