Uitslag Oudejaarswedstrijd

Laat onderaan je reactie achter!

Vanochtend is de jaarlijkse oudejaarswedstrijd verreden. Je staat natuurlijk te popelen om te zien welke tijden je hebt gereden en op welke plaats je bent geëindigd. Daarom hierbij de uitslag. Lees verder voor het verslag.

Het verslag

31 december, ’s-Morgens om 6.30 komen de eerste deelnemers al binnen. Allemaal een beetje zenuwachtig hun hesje ophalen. Schaatsen aandoen en verzamelen op de krabbelbaan. Daar worden de eerst rijtjes gevormd zodat iedereen op tijd aan de start is.

Het is nog een beetje mistig op de baan als stipt om 7.00 het eerst startschot valt. Anne van der Gaag, bijt de spits af. De pupillen D, E en F rijden allemaal 2x een 100 meter, en de pupillen A, B en C rijden een 100 en een 500 meter.

Voor veel kinderen is dit de eerste keer dat ze aan een wedstrijd meedoen. Dus is het ook niet zo gek dat je een beetje zenuwachtig bent.

Na afloop hebben we in het restaurant van de Uithof de prijsuitreiking gehouden.

Onder het genot van een smakelijke Oliebol die Jan en Ellen van Os voor ons hebben gebakken 😊 is de wedstrijd nog van alle kanten geëvalueerd.

Namens de organisatie wensen we iedereen een fijne jaarwisseling toe.

Uw verslaggever,
Leon van Bohemen


Laat een reactie achter