Het houdt niet op

Laat onderaan je reactie achter!

Een leuk stukje over shorttrack? Onmogelijk. Shorttrack is een belevenis, niet alleen maar ‘leuk’. Leuk is zoiets als ‘een hemdje van de H&M’. Waanzinnig is een tanktop van Dolce & Gabbana. We beleven samen een ultra-seizoen!

De jongste jeugd slijpt de messen maar wat graag voor de regiocompetitie op banen in Den Haag, Alkmaar, Zoetermeer, Hoorn. De jongsten doen goede zaken want dankzij talent, moed en ambitie werken Oskar, Lisa, Louisa, Ezra, Stian, Matthijs en Ties zich een weg omhoog door de divisies (snelheidsklassen). Birgit staat op dit moment zelfs 5e in het voorlopige klassement bij de meiden, best wel heel goed als 1e jaars pupil-D. Rafael is onze front-man bij de junioren-C in de regio en is bezig aan een mooie come-back na zijn onfortuinlijke beenbreuk vorig seizoen (punt in ’t ijs).

Iris heeft zich dankzij mooie prestaties in de regio naar deelname aan de landelijke KNSB-cup gekatapulteerd. Bravo!, want ook Iris’ entree bij de Star-Class kon vlak daarna al worden afgevinkt; Lommel-België betekende het debuut van Iris in ‘Europa’. Jeetje..

Fabian begint na twee seizoenen met gedoe zijn opgelopen achterstanden in te lopen. Klasse jongeman voor het tonen van die mentale veerkracht. Goede zaken gedaan in de KNSB-cup door inmiddels op de startlijsten en stand geplaatst te zijn ‘in het linker-rijtje’. Heel mooie Star-class competitie gereden van telkens 3 dagen in Dresden, Bormio en Lommel en ook daar met lach & traan verder gewerkt aan verbeteren en doorontwikkelen. Dat valt kennelijk kenners op; de uitnodiging om mee te gaan trainen bij het RTC in Dordrecht is binnen.

En het houdt voorlopig nog niet op ook; echt heel mooie wedstrijden liggen nog in het verschiet. Het Nationaal Pupillen Tournpooi, jaarlijks perfect verzorgd in Enschede. De Speculaascup in Hasselt, Easter tournament in Gent (beiden tweedaags) en de Closing games in Turnhout; inderdaad alle 3 in Belgie. De Arie Ravensbergerbokaal in Leiden, de landelijke finalewedstrijd van de 3 regiocompetities (West, Zuid en Noord) in Groningen, KNSB-cup nr 5 in Nijmegen en nr 6 in Utrecht, tevens de competitiefinalewedstrijd het NK voor junioren in Leeuwarden. En vooruit; onder noemer ‘doe ’s gek’: Fabian en Birgit gaan het wedstrijdseizoen begin april afsluiten in Belford-Frankrijk met een prachtig mooie en goed bezette 2-daagse.

Zo. Leuk dus, H&M, niets mis mee. Dolce & Gabbana echter….

dagdag,
Antwan, coach shorttrack


Laat een reactie achter