Pas-avonden zomerkleding DKIJV

Laat onderaan je reactie achter!

Terwijl het nog hartje winter is, komt toch het einde van het schaatsseizoen in zicht. Voor degene die van de zomer ook actief willen zijn, zijn er nog diverse alternatieven. Denk aan skeeleren, wielrennen of hardlopen. Wij van DKIJV verzorgen hier ook de clubkleding voor. Daarom organiseren wij twee pas avonden om clubkleding aan te schaffen of te bestellen.

Dit betreft skeelerkleding, wielrenkleding en hardloopkleding! Deze avonden worden gehouden op woensdag 13 februari en woensdag 20 februari. De kledingcommissie is die avonden van 19.00 tot 21.00 uur in het clubhuis aanwezig voor het passen, aanschaffen en bestellen van kleding.

We hopen dit jaar op zoveel mogelijk leden in DKIJV-kleding!

Tot ziens, op woensdag 13 of 20 februari!

De kledingcommissie van DKIJV
Gerdien en Mathilde


Laat een reactie achter