Jeugdschaatsers ‘proeven’ aan het shorttracken

Laat onderaan je reactie achter!

Bij DKIJV kun je naast hard leren schaatsen op de 400 meter baan ook hard leren shorttracken. Omdat shorttracken voor veel leden onbekend is, willen we alle kinderen de kans geven om tenminste 1 keer aan het shorttrack te ‘proeven’.

Groepjes 8 t/m 13 zijn mogen dit jaar een proefles volgen op een zaterda: groepjes 12 en 13 hebben afgelopen week geproefd, groepjes 8 en 9 mogen 2 november en groepje 10 en 11 mogen 16 november. Ook de groepjes 14 en hoger krijgen de kans om (nog een keer) een proefles te volgen.

De kinderen in de groepjes 14, 15, 16 en 17 hebben als het goed is al een keer mogen proeven, maar als ze nog een keer willen shorttracken of ze zijn per ongelijk nog niet geweest, dan kan dat. Ze namelijk uitgenodigd om bij een echte shorttracktraining op woensdagmiddag aan te sluiten. Dat loopt via Michel van Zuijlen van de Shorttrack Commissie: shorttrack@dkijv.nl

Maar ze kunnen ook nog een keer op zaterdag met een clinic meedoen. De clinics worden dus nog gegeven op zaterdag 2 en 16 november van 17.30 – 18.30 in de BINNENHAL (links tussen Oomssport en de lange balie) op echte shorttrackschaatsen. Dit loopt via de jeugdcommissie: jeugd@dkijv.nl

We wensen ze heel veel plezier toe!     

Leon van Bohemen
DKIJV jeugdschaatscoördinator
jeugd@dkijv.nl


Laat een reactie achter