NK Marathon update

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen weekend ontsnapte Roel uit de kopgroep en won de KPN Marathon voor beloften. Maar hij was niet de enige die een topprestatie neerzette. Ook Veerle stond op het podium. Zij werd derde van de junioren B bij het NK jeugdmarathon.

Roel Boek

“De eerste wedstrijd in de KPN Marathon Cup na het natuurijs van de Weissensee is bij de beloften gewonnen door Roel Boek (Groenehartsport.nl). Boek ontvluchtte in de slotfase van de koers over 100 ronden een kopgroep met een ronde voorsprong. ”
Bron:

Veerle van Koppen

In de wedstrijd over 25 rondes zat Veerle in de kopgroep van 5 rijdsters die uiteindelijk een ronde op het peloton wist te pakken. Tijdens de eindsprint wist Veerle de 3e plaats te bemachtigen achter Chloé Hoogendoorn (teammaatje in RTC Zuidwest opleidingsploeg en Nederlands kampioen Allround) en Evelien Vijn (jongste rijdster in de Topdivisie).