Peter Breukel aangesteld als wedstrijdleider bij Olympische Spelen

Laat onderaan je reactie achter!

Peter Breukel (61), lid van DKIJV, heeft van de ISU te horen gekregen dat hij tijdens de Olympische Spelen van Beijing het damestoernooi mag leiden. “Ik vind het hartstikke leuk dat ik hiervoor ben uitgenodigd.”

Breukel kon een glimlach op zijn gezicht niet onderdrukken toen hij afgelopen woensdag een mailtje vanuit Lausanne (het hoofdkantoor van de ISU) kreeg waarop stond dat hij één van de officials is die naar de Olympische Spelen mag afreizen. Omdat er liefst achttien wedstrijdleiders in aanmerking kwamen voor dit toernooi, achtte hij de kans niet zo groot dat hij zou worden uitgekozen. “Ik ben hier heel erg blij mee. Het is een mooie waardering voor alles wat ik de afgelopen twintig jaar heb gedaan”, vertelt Breukel vanaf zijn vakantieadres.

Lees de rest van het Artikel op Schaatsen.nl


2 reacties op “Peter Breukel aangesteld als wedstrijdleider bij Olympische Spelen”

  1. rein vandevelde schreef:

    Hallo Peter,
    Wat geweldig om te horen dat ze jou hebben gekozen. Een enorme kroon op je werk wat je al die jaren hebt verricht voor het Short Track. Het is je van harte gegund. We gaan je vologen tijdens de spelen.

  2. Michel van Zuijlen schreef:

    Gefeliciteerd Peter! Echt verdiend!

Laat een reactie achter