Update Inline commissie: Is asfalt ook kunstijs?

Laat onderaan je reactie achter!

Ik mag hopen van wel, anders heeft het bestuur van DKIJV een pittige taak om de statuten van de club te veranderen. Want zoals iedereen weet staat DKIJV voor Delftse Kunstijs vereniging, en daarom denk ik als je asfalt in de juiste toepassing gebruikt dat het gewoon kunstijs is. En dat is maar goed ook want anders moeten meer dan 186 clubleden (actieve skeeleraars) op zoek naar een andere zomer hobby 😉

De Coronapandemie heeft geleid tot de geweldige ledengroei van het inline-skaten. Dat is een hoop geregel geweest de afgelopen twee jaar om iedereen te kunnen laten trainen, maar alles is nu in wat rustiger vaarwater terecht gekomen.

Voor 2022 hebben we nu al weer een bomvol programma staan. De inline commissie staat als een huis: het takenpakket is redelijk zelfsturend en het commissie overleg is kort en bondig,

Dat neemt niet weg dat er een wekelijks een enorme hoeveelheid mailtjes op de inbox van de inline commissie binnen komt die allemaal beantwoord moeten worden. Het betreft vaak simpele vragen van nieuwkomers die nog niet volledig op de hoogte zijn van hoe het een en ander allemaal in zijn werk gaat.

En juist daar zoeken we dringend hulp om al die mailtjes te beantwoorden. Met je eigen pc of laptop log je in op een centrale mailbox die door iedereen van de inline commissie wordt gebruikt, om vanuit daar de mails te beantwoorden.

Wellicht heb je nog eigen ideeën om het allemaal nog wat efficiënter te laten verlopen in 2022 dan ben je ook welkom. Of ben jij diegene die juist wel snapt wat het doel is van instagram en andere sociale media om zo het DKIJV account bij te houden?

Dan kan je jezelf aanmelden op die centrale mailbox via  inline-skaten@dkijv.nl met de #administratie.

Of spreek iemand van de inline-commissie aan als je meer wilt weten.

Namens de Inline commissie
Heleen ten Have
Jeroen Leering
Margret van der Goes
Serge van der Goes


Laat een reactie achter