Opstart Inline-skaten

Laat onderaan je reactie achter!

Het schaatsseizoen is nog in volle gang, maar de Inline commissie is achter de schermen al druk bezig met de voorbereiding voor het komende seizoen.

Omdat het Inline-skate (skeeler) zomerprogramma voor veel jeugdschaatsers nieuw is, is de Inline commissie zaterdag 26 februari voor en na het jeugdschaatsen aanwezig voor verkennende informatie en persoonlijk vragen. Daarnaast is de kledingcommissie aanwezig met de Inline paspakken en Oomssport zal is aanwezig om 2022-materiaal tentoon te stellen en informatie geven op het gebied van skeeleren en Inline.

Ben je komende zaterdag niet aanwezig om je vragen persoonlijk aan ons te stellen? Dan vragen we je om even te wachten met vragen per mail te stellen totdat de zomerinfo beschikbaar is. Hiermee worden waarschijnlijk al veel vragen beantwoord. Ondertussen kan de Inline commissie zich dan nog even focussen op de voorbereiding.

En voor 2022 hebben we een bomvol programma!

Doelstelling

De doelstelling is om voor iedereen een passende training of les te verzorgen op elk niveau. Vanaf 6 jaar is iedereen welkom die wil leren skeeleren. De afgelopen jaren is er een opvallende groei geweest in het aantal beginnende volwassenen die lessen volgden, dit is ook dit jaar weer mogelijk. Als we het aantal inschrijvers voor 2022 doortrekken is de verwachting dat er van DKIJV meer dan 200(!) actieve skeeleraars zullen zijn.

Wedstrijden

Net als voorgaande jaren zijn er weer diverse inline competities, voor alle leeftijden. Onze ervaring leert dat een wedstrijd op wieltjes toch hele andere uitslagen kan geven dan op het ijs; maar iedereen kan beter worden in het skeeleren. Ook wedstrijdtrainingen op de “inlinepiste“ in Rotterdam staan weer op het programma. Daardoor wordt er dit jaar op vier locaties en avonden worden getraind. Daarover komt wordt later meer bekend.

Informatie rondom het Inline-skaten

Om te zorgen dat deelnemers niet bedolven worden onder een informatiestroom en zichzelf voor de verkeerde training inschrijven, geven wij deze informatie gefaseerd uit. Nu al dit deel, en op 12 maart een Inline zomerinfo, waarin alle informatie zal staan over het inschrijven, de trainingsuren en de kosten. Ook bevat de zomerinfo uitleg over de verschillende wedstrijden.

Openingsdatum inschrijven

We zijn momenteel bezig met een inschrijfformulier op de website van DKIJV. Om alle nieuwe inschrijvers gelijke inschrijf kansen te geven gaat deze niet eerder dan de ondergenoemde datum open.

Start inschrijving 2022zaterdag 12 maart om 20:00
publicatie zomerinfozaterdag 12 maart
Start seizoen 2022maandag 25 april
Einde seizoen 2022vrijdag 16 september

Trainers gevraagd

Om de wachtlijsten weg te werken, hebben wij afgelopen jaar een hoop jonge trainers en assistent trainers mogen verwelkomen, waar we heel blij mee zijn. Maar we zijn op zoek naar nog meer trainers. Dus mocht je interesse hebben om kinderen te leren skeeleren en ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom en wij zorgen dan voor een goede begeleiding zodat je er niet alleen voor staat.

Als je hier interesse in hebt stuur dan een mail met je naam naar inline-skaten@dkijv.nl met de #trainer, of loop zaterdag even naar ons toe.

Wij hebben er zin in!

De Inline commissie.

Heleen ten Have
Jeroen Leering
Margret en Serge van der Goes


Laat een reactie achter