DKIJV en Fabrique Invent

Laat onderaan je reactie achter!

Ondertussen ben ik alweer 15 jaar lid van de vereniging waar ik ieder jaar weer met veel plezier het ijs op ga. Schaatsen, skeeleren, fietsen en krachtraining heb ik in meerdere en mindere maten meegedaan bij de club waardoor ik eigenlijk het jaarrond mij sportief prima kan vermaken binnen onze club. Maar… deze club betekend meer voor mij.

Zo hebben mijn ouders elkaar ontmoet bij de club en heb ik Rob Veldhoven leren kennen waar ik stage heb mogen lopen en zeer goede vrienden aan heb over mogen houden 😉.  

Het is door clubgenoot en vriend Rein van der Velde dat ik ongeveer 9 jaar geleden bij Fabrique Invent kwam te werken. Een ontwerpbureau in Delft waar we producten ontwikkelen voor consumenten en de professionele markt. Een hele goede doorverwijzing, waar ik Rein nog steeds dankbaar voor ben, maar ook een hele mooie start voor mij als ontwerper. Ik zal mijn carrière-verhaal achterwege laten echter komt het er op neer dat ik enkele jaren terug de kans heb gekregen het bedrijf over te nemen.

Vorig jaar kwam de vraag of ik vanuit Fabrique Invent de club financieel wil bijstaan: De club heeft in de laatste jaren een metamorfose ondergaan, een groeiende groep leden rijden allemaal in professionele kleding met een unieke Delftse identiteit.

Tuurlijk wil ik de club sponsoren!

Niels Schouten

Voor meer info over Fabrique Invent:
www.Fabrique3D.nl


Eén reactie op “ DKIJV en Fabrique Invent”

  1. Michel van Zuijlen schreef:

    Fabrique Invent staat niet alleen op onze Delfse outfit maar prijkt ook op de baanbescherming (de kussens) in de shorttrack hal in De Uithof. Fabrique Invent draagt dus ook bij aan de veiligheid van onze shorttrackers! Niels bedankt! Echt tof!

    p.s. ook interesse om een” kussen” te sponsoren? stuur dan een e-mail naar shorttrack@dkijv.nl Voor een geringe bijdrage staat je bedrijf op één van de kussens.

Laat een reactie achter