Jeugd Olympische Spelen 2024 (met Birgit Radt!)

Laat onderaan je reactie achter!

Vrijdag 19 januari vindt de Openingsceremonie plaats voor de Youth Olympic Games (Olympische Spelen voor de Jeugd) in Gangwon, Zuid Korea. DKIJV is ontzettend trots dat Birgit Radt bij de shorttrack afvaardiging van TeamNL hoort. Lees hier wanneer ze in actie komt en hoe we haar kunnen volgen.

Naast Birgit behoren er nog een aantal (ex-)gewestgenoten bij de selectie voor het Shorttracken en het Langebaan schaatsen. De volledige Nederlandse selectie voor deze twee disciplines:
Langebaanschaatsen:
Angel Daleman
Jasmijn Veenhuis
Geophrey Coenraad
Sem Spruit
Shorttrack:
Birgit Radt
Angel Daleman
Jonas de Jong
Nick Endeveld

Als u Birgit en de andere deelnemers live wil volgen, moet u wel uw wekker zetten. Op de volgende momenten staan de onderdelen gepland (er vanuit gaande dat uw verslaggever de tijden juist heeft omgerekend):

Schema onder voorbehoud, met Nederlandse tijden

Het definitieve schema in lokale tijd zal hier te vinden zijn: The Schedule | Gangwon 2024 (olympics.com)

Zoals het er nu naar uitziet worden alle shorttrack en langebaan wedstrijden live gestreamd op Olympic Channel TV via olympics.com. Het werkelijke uitzendschema is naar verwachting vanaf kort voor de start te vinden op dezelfde website.

Ook de socials van TeamNL houden ons op de hoogte van de prestaties van de Nederlanders. Zorg dus dat je ze volgt op Instagram, Twitter, Facebook en/of TikTok!

En voor de mensen die het niet heel druk hebben de betreffende week: alle wedstrijdcompetities tijdens de spelen in Gangwon zijn gratis toegankelijk voor publiek! Tickets te verkrijgen via: https://tickets.gangwon2024.org/en/

16 januari stapt Birgit op het vliegtuig naar Zuid-Korea. Vanuit de hele club wensen we haar onwijs veel succes!


Laat een reactie achter