Short News!

Laat onderaan je reactie achter!

Vanaf heden heeft DKIJV een nieuwe rubriek voor de discipline shorttrack. Met een heuse stemming in de shorttrack app heeft deze benaming de meeste stemmen gekregen. Ester en Nicoline gaan samen de verslagen verzorgen van onze shorttrackers.

GTC-rijders

DKIJV heeft een 6-tal rijders die trainen bij het GTC dat staat voor Gewestelijke Technische Commissie oftewel ‘het gewest’. Voor het GTC moet je uitgenodigd worden om mee te mogen trainen. Het gaat om de zusjes Nina en Louisa Loman én hun jongere broertje Oscar, Tamar Koolwijk, Stian van Etten en Lisa den Hertog.

Zij rijden allemaal de KNSB-cup, de StarClass en andere (inter)nationale wedstrijden. Er zijn al meerdere wedstrijden gereden en afgelopen zaterdag was de 3e KNSB-cup in Leiden. Voor de verandering eens wat dichter bij huis. De jarige Oscar reed voor het eerst een 1500 meter die toch wel wat langer is dan een 1000 meter. De overige rijders hebben weer veel geleerd. De volgende wedstrijd staat gepland in het weekend van 2-4 febr in Nijmegen de StarClass voor Lisa, Tamar, Oscar en Stian.


Laat een reactie achter