Vrienden van DKIJV

De “Vrienden van DKIJV” is een groep enthousiaste sponsoren die Schaatsvereniging D.K.IJ.V. een zeer warm hart toedragen. Het streven is om zo veel als mogelijk deelnemers te vinden die €2,– per maand aan de “Vrienden van DKIJV” willen overmaken. De wens is om hiermede jaarlijks een bedrag van € 5.000,00 te genereren.

 

Doel

De “Vrienden van D.K.IJ.V.” is in 2011 in het leven geroepen om wat extra financiële ruimte te creëren binnen de vereniging. Het is niet de bedoeling de vereniging te steunen in haar reguliere uitgaven. Hierin zal de vereniging zijn eigen boontjes moeten doppen. De “Vrienden van DKIJV” willen beslist een platte en transparante club zijn, waarin alle leden hun “zegje” kunnen doen met betrekking tot de besteding van de gelden.

Het is de bedoeling het geld op een dusdanige manier te besteden, dat het geheel ten goede komt aan de leden Speciale aandacht heeft hierbij heeft de jeugd. Gezien de concurrentie van andere sporten moet het voor de jeugd leuk zijn en blijven om bij DKIJV te schaatsen.

Word lid van de “VRIENDEN VAN DKIJV” en doneer aan “Vrienden van DKIJV” te Delft.

Mogen wij ook op uw bijdrage rekenen?

Het inschrijfformulier zien wij graag van u tegemoet! Wij zorgen voor vermelding van uw naam op onze website en op het ledenbord in het clubhuis van DKIJV.

Vrienden van DKIJV” inschrijfformulier

 

Bedrijven

Bedrijven kunnen ook een bedrijfslidmaatschap aanvragen voor €100 per jaar. Naast de naamsvermelding bieden we je dan de mogelijkheid, om je bedrijfsadvertentie op de DKIJV-website mee te laten rouleren

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw spontane medewerking en neem bij vragen vooral even contact met ons op.

Namens de “Vrienden van DKIJV”

Jacques Bartelomij    06 –  46 370 130
Theo Luijendijk          06 – 22 497 420
vriendenvan@dkijv.nl

Laatst gewijzigd op 18 februari 2019 om 22:57