Een terugblik op de Mini Elfstedentocht

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof – 29 maart 2014 – Het is prachtig mooi weer, en de vogeltjes fluiten weer volop als we met een paar vrijwilligers het parcours van de mini-Elfstedentocht opbouwen. Ongeveer één derde van de aankleding van de 400 meter baan wordt door DKIJV verzorgd. Dankzij de inspanningen van Kees, Arno, Mathilde en Majoca hebben we dat nog wat kunnen uitbreiden, en staat alles in ruim een uur op het ijs.

Vorige week hebben we het jeugdschaats seizoen op de ijsbaan afgesloten met een wervelend feest. De mini-Elfstedentocht staat elk jaar weer garant voor een fantastische sfeer. De pupillen en de pupillen trainers waren allemaal fantastisch verkleed op het ijs. In het parcours zaten allemaal hindernissen, bruggetjes, rietkragen en een kluunplaats. Er hebben bij elkaar 1500 kinderen aan meegedaan, verdeeld over 2 groepen.  Het was gezellig druk met toeschouwer, ouders en opa’s en oma’s , en een heus blaasorkest, die voor de muzikale omlijsting heeft gezorgd. Er zijn ongetwijfeld heel veel foto’s gemaakt. Als jet het leuk vindt, kan je die met ons delen, door ze op te sturen*.

Hier alvast een eerste terugblik: http://www.dkijv.nl/2014/04/3778/

Na afloop  hebben we alles wee opgeruimd, en is iedereen moe, maar voldaan naar huis gegaan. Het materiaal staat weer opgeslagen in het clubhuis, zodat we het volgend jaar weer kunnen gebruiken.

Met vriendelijke groet

Leon van Bohemen

*Foto’s en verhalen voor op de site graag sturen naar: redactie@dkijv.nl  (foto’s graag wel via www.wetransfer.com ).


Laat een reactie achter