Inschrijvingen trainingsweekend 2016 geopend!

Laat onderaan je reactie achter!

Delft / Wekerom Het trainingsweekend is dit jaar van 2 t/m 4 september 2016 in Wekerom op de Veluwe. We verblijven net als twee jaar terug in kampeerboerderij De Eiken Stek (www.deeikenstek.nl). Deze is gelegen aan een bosrand even buiten Wekerom. Een prima omgeving om te fietsen op elk niveau, te wandelen, skeeleren en te mountainbiken, voor ieder wat wils dus. Aan alle deelnemers bieden we een afwisselend programma, je kan er een fanatiek of een ontspannen trainingsweekend van maken.

Deelnemers
Het trainingsweekend is bedoeld voor alle leden vanaf 15 jaar, en naaste familieleden die ook van een sportief weekend houden. Met name van de minderjarige deelnemers verwachten we begeleiding van de eigen ouders. Deze uitnodiging wordt ook verspreid onder de leden van DVIJC (IJsclub Vlaardingen), waarmee we samenwerken.

Kosten
De kosten voor het trainingsweekend bedragen ook dit jaar slechts € 57,50 per persoon. We kunnen op vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot zondagmiddag 17.00 uur in de accommodatie terecht.
Vrijdagavond wordt er voor degenen die aanwezig zijn voor eten gezorgd. Je kan al wel eerder vanaf de boerderij de omgeving verkennen.

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met onderstaande personen. Schrijf je in door het Inschrijfformulier trainingskamp in te scannen en te mailen te naar weekend@dkijv.nl of vul het formulier in wat verkrijgbaar is tijdens de woensdagavond conditietraining in het clubhuis.

Ben je er bij?
Voor meer informatie bel gerust met een van de organisators

Wim Mooijman                     06-41487185 / 015-3109857
Lydia Vieveen                        06-25253113
Jeannet van Adrichem         06-49265020

 

 


Laat een reactie achter