Gelauwerd tijdens de ALV

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – 8 juli 2016 – Op voordracht van het bestuur is door de algemene ledenvergadering één erelidmaatschap toegekend en drie leden van verdiensten benoemd. Op de foto ook de winnaar van de Thomas Bosbokaal, de wisselbeker voor de meest bijzondere sportprestatie afgelopen jaar. Allen van harte gefeliciteerd.

gelauwerden_alv_2016

Vlnr erelid Anne Schouten, winnares Bosbokaal Kathelijne van der Giessen, leden van verdiensten Peter van Schie, Gerrit Moerman en Arno Haring.


4 reacties op “Gelauwerd tijdens de ALV”

 1. Rein van de Velde schreef:

  Wat was het een goede ALV gisteravond. Fantastisch dat we er weer een erelid bij hebben en drie leden van verdienste. Jullie hebben het verdiend. Ook de winnares van de Thomas Bos bokaal van harte gefeliciteerd. Kathalijne je bent een kanjer. Ga vooral zo door, dan kunnen we nog lang van je prestaties genieten.

 2. Jacques Bartelomij schreef:

  De toekenning van het erelidmaatschap aan Anne Schouten en als lid van verdiensten aan Peter van Schie, Gerrit Moerman en Arno Haring bewijst maar weer hoe verdienstelijk ons bestuur bestuurt.

  Velen maken zich verdienstelijk in de verschillende commissies en anderen zetten zich weer enorm in voor andere belangrijke zaken.

  Een sportief en sociaal DKIJV bloeit als ooit tevoren!

  Sportieve groet,

  Jacques Bartelomij

 3. Michel schreef:

  Jaques,

  Mooi gesproken, bedankt. We hebben nog een prijs te overhandigen!

  De persoon die hem verdiend heeft tref je niet aan op de foto.

  Heb je een idee?

  Groet, Michel

  • Jacques Bartelomij schreef:

   Hallo Michel,

   Ik heb hem door!

   Bij de volgende Clubkampioenschappen een andere scheidsrechter?

   Sportieve groet,

   Jacques

Laat een reactie achter