Abonnement aanvraag winterseizoen 2016 – 2017

Laat onderaan je reactie achter!

Update: De inschrijving is gesloten. Stuur een mailtje naar ledenadministratie@dkijv.nl als u zich alsnog wilt opgeven voor het nieuwe schaatsseizoen.

Delft, 16 juli 2016 – Beste schaats liefhebber, vanaf 1 oktober kunnen we weer het ijs op! Voor DKIJV is het dus weer tijd om de abonnementen aan te vragen! Dit seizoen hebben we een extra trainingsuur, namelijk dinsdag 3. De inschrijving staat nu open en eindigt op 20 augustus.

DKIJV zal de abonnementen na de reguliere zomervakantie voor alle leden aanvragen bij de KNSB Gewest Zuid-Holland.

Dien je aanvraag dus direct in en stel het niet uit! Het kost maar een paar minuten.

Gegevens ongewijzigd?

Blijf je net als vorige jaar op dezelfde dag(en) en hetzelfde trainingsuur schaatsen, dan hoef je bijna niets te doen. Klik straks op deze link vul je naam en geboortedatum in en bevestig je aanvraag zodat we weten dat je dit bericht gelezen hebt.

Geef je onverhoopt niets door dan gaan we er van uit dat je op dezelfde dag(en) en tijd blijft schaatsen. Net als je lidmaatschap wordt je abonnement stilzwijgend verlengd.

Wijzigen je gegevens?

Je wilt misschien vaker schaatsen,op een andere trainingsdag rijden, dit seizoen wedstrijden rijden of juist niet meer?

Klik op deze link en vul het digitale formulier volledig in. Slechts enkele minuten werk.

Wedstrijdlicentie


Je wedstrijdlicentie vraag je net als vorige seizoen zelf aan van mijn.knsb.nl. Als je licentie verloopt ontvang je hierover bericht per e-mail van de KNSB.

Er wijzigt niets maar u heeft wel een passeerkaart nodig?

Als u als ouder nog geen passeerkaart bezit, uw zoon of dochter schaats of gaat schaatsen op een doordeweekse dag en u wilt als ouder beneden langs de baan staan of bijvoorbeeld veters vast strikken? Dan dient u een passeerkaart aan te vragen. Een passeerkaart aanvragen gaat via hetzelfde digitale formulier. Klik op deze link, vul de naam, geboortedatum en andere gegevens van de schaatser in en klik op ‘volgende’. Klik vervolgens op  ‘Ik wil graag iets wijzigen’, vul het digitale formulier verder in -incl. de naam voor wie de passeerkaart bestemd is- en klaar is Kees.

Let op! Dit geldt dus alleen op door-de-weekse dagen. Op zaterdag tijdens het jeugdschaatsuur heeft u geen passeerkaart nodig!

Naslagwerk

Wilt je nalezen op welke uren je kunt schaatsen, wat het gaat kosten, en waar je voor betaalt? Veel antwoorden vind u door over de vraagtekens heen te muizen in de inschrijfmodule. Antwoorden op alle andere vragen staan in het boekje DKIJV Winter Info 2016-2017 die we als bijlage hebben meegestuurd. 

Betaling

Van nagenoeg elk DKIJV lid hebben we een automatische incasso. Uiterlijk 2 weken voor het schaatsseizoen zullen we het bedrag incasseren. Hier voor ontvang je per mail een incasso aankondiging. Indien geen incasso is afgegeven dien je de factuur zelf te voldoen. Ook hiervoor ontvang je van ons een factuur per mail.

Mocht er onverhoopt nog een betaling open staan dan zullen je hier over contacten. Facturen en incasso aankondigingen worden altijd verstuurd uit het mail adres penningmeester@dkijv.nl

Toegangspas De Uithof

De digitale toegangspas* voor De Uithof heb je hopelijk nog in je bezit. Deze kun je dus gewoon weer gebruiken en wordt op afstand geactiveerd voor de uren wanneer je schaats en er geen DKIJV rekeningen meer open staan. Ben je hem onverhoopt kwijt dan kun je hem ook (opnieuw) aanvragen; let wel de kosten hiervoor zijn 5 euro.

*Nieuwe leden/rijders dit seizoen krijgen hem automatisch.

Met sportieve groet,

Michel van Zuijlen
Secretaris DKIJV


Laat een reactie achter