Toekomstbestendige sport

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – Op dinsdag 6 september bespreekt de gemeente Delft plannen voor bezuiniging in de sport. DKIJV heeft de ontwikkelingen rondom deze plannen goed gevolgd en de bezuiniging raakt DKIJV niet direct, dus er is geen reden tot paniek. Toch heeft het bestuur naar aanleiding van de plannen een brief geschreven naar de gemeenteraad. De brief kun je hier lezen/downloaden 2016 09 01 – Brief gemeenteraad DKIJV

In de brief geeft DKIJV aan, dat het rapport (op basis waarvan de bezuinigingen worden voorgesteld) enkele onzorgvuldigheden bevat. Zo wordt een beeld van de schaatssport neergezet waarin wij ons niet herkennen, en dat geldt ook voor de skeelersport. Ook geeft DKIJV aan graag mee te willen praten over de investeringen waar tegelijkertijd sprake van is.
Voorzitter Winand de Fraiture zal deze standpunten namens DKIJV op 6 september tijdens de vergadering van de raadscommissie Sociaal Domein en Wonen naar voren brengen als inspreker. Die vergadering is openbaar, dus als je geïnteresseerd bent kun je erbij zijn. De vergadering start om 19:30 uur in het stadhuis op de Markt.

Voor meer informatie over de vergadering, zie ris.delft.nl.
Over de inhoud van de brief kun je contact opnemen met het bestuur, of met Wiebe Postma ( a.w.postma@gmail.com / 06 18874797).

Groet,
Wiebe Postma


Laat een reactie achter