Wie jarig is trakteert…. en krijgt ook cadeautjes

Laat onderaan je reactie achter!

Doe mee en fiets € 500,- bij elkaar als cadeau voor jouw jarige DKIJV. Ook dit – voor DKIJV – jubileumjaar – organiseert Rabobank Zuid-Holland Midden weer een Sponsorfietstocht. De afstanden zijn 30 km, 60 km en een wielrenroute.

De beloning is als volgt opgebouwd, met een maximum van € 500,- per deelnemende Vereniging.

 • € 10,- per deelnemer aan de 30 km.
 • € 20,- per deelnemer aan de 60 km of de wielrenroute.

Wat je moet weten

 • Datum: zondag 25 september a.s.
 • Startlocatie: De Viergang (Sportcentrum), Sportlaan 1b, Pijnacker
 • Vertrektijd:
  tussen 10.00 en 10.30 uur (30 km.) (kinderen en ouders)
  tussen 10.00 en 11.00 uur (60 km. en ca. 85 km *wielrenroute) (vnl. wielrenners)
 • Startnummer:  DKIJV heeft startnummer 37
 • Route: de route is uitgezet door Toerclub Pijnacker en voert in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Met pijlen op de grond worden de verschillende routes aangegeven zodat je altijd de juiste route volgt.
 • Begeleiding: een ieder rijdt voor zich, maar met name voor de groep kinderen / ouders is het    DKIJV handig dat er een aanspreekpunt / coördinator is. Wie dat zijn, wordt later bekend gemaakt.
 • Spelregels Rabobank: iedere deelnemer haalt bij de start persoonlijk de stempelkaart op en laat deze telkens bij een stempelpost afstempelen. De deelnemers vullen zelf dit startnummer in op hun kaart. Elke volledig ingevulde stempelkaart die vóór 16.00 uur op diezelfde dag is ingeleverd, geeft recht op een vergoeding voor DKIJV. Klik hier voor meer spelregels.
  * Fietsers met een wielrenfiets worden dringend verzocht de speciale wielrenroute te rijden. Dit om gevaarlijke situaties op de andere routes te voorkomen.
 • Veiligheid: Rabobank wil de tocht natuurlijk graag zonder ongelukken laten verlopen. Wees dus voorzichtig en voorkom onveilige situaties. Lees de veiligheidsregels daarom nog eens door. Indien je als (grote) groep meedoet, is het verstandig dat de voorste en achterste deelnemer een reflecterend veiligheidshesje dragen.
 • Acties: om de fietstocht wat luister bij te zetten, is er weer een drietal wedstrijden georganiseerd: verkleed-actie, twitter-actie en een fiets-versier-actie. Kijk hier voor meer informatie hiervoor.
 • Foto’s: er worden foto’s gemaakt. Rabobank Zuid-Holland Midden behoudt zich het recht voor om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder voorafgaande enof schriftelijke toestemming van de gefotografeerde. Natuurlijk kun je de foto’s bekijken en wel vanaf 27 september op de website van de Sponsorfietstocht.

Geen fiets? Geen fietser? Fiets uitgeleend? Fietssleutel ‘kwijt’ etc. ..
Géén excuus… Het bedrag dat DKIJV maximaal met fiets kan ‘verdienen’ is € 500,-!

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk 19 september a.s., zodat DKIJV de deelneemers kan aanmelden.
Schrijf je NU hier in.

Wij hopen natuurlijk op een mooie nazomer dag en voldoende deelnemers.

Namens DKIJV,
Leon van Bohemen, jeugdschaatscoördinator


Laat een reactie achter