Nieuwjaarsborrel komende zondag – met live EK Allround & Sprint vanuit Thialf

Laat onderaan je reactie achter!

Komende zondag, 8 januari, is om 13.30 uur in het Clubhuis van DKIJV de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Alle leden, vrijwilligers, jeugdleden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om gezamenlijk een toost uit brengen!

Wees er bij het wordt gezellig!

Tijdens de nieuwjaarsborrel volgen we in ons clubhuis door middel van een live stream het EK Allround en Sprint. 

Zondag 8 januari 2017, aanvang 13.30 uur:
Voorlopig tijdschema
500 meter Dames Sprint
1500 meter Heren Allround
1000 meter Dames Sprint
10.000 meter Heren Allround

Gelijktijdig vindt in Amsterdam het NK Shortttrack plaats waar twee DKIJV leden aan de start staan: Bas Boelsma en Emma van Zuijlen.  Ook deze zijn via een live stream te volgen. Voor de stream www.shorttrackonline.info  en voor het programma http://www.schaatsen.nl/media/25357/programma-kpn-nk-shorttrack-2017.pdf


Laat een reactie achter