Grote Club Actie gaat weer van start!

Laat onderaan je reactie achter!

Zaterdag 16 september gaat de Grote clubactie weer van start. Dit is een leuke manier om voor en door de jeugdleden extra geld op te halen voor de club. De loten worden verkocht voor € 3 per stuk en maar liefst 80% van de opbrengst komt terug naar de club! Doe je mee?

Wie meedoet mag meebeslissen

De verkopende kinderen mogen na afloop meedenken met wat we met het geld gaan doen. Wat te denken van een uitje naar de coolste baan van Nederland? Of nieuwe pionnen en poortjes voor de training op zaterdagavond? Wie weet hebben jullie nog wel veel leukere ideeën…

Hoe doe ik mee?

Vraag vast aan familieleden en vrienden of ze bij jou een lootje willen kopen voor de Grote Clubactie. We delen de boekjes uit tijdens de laatste droogtraining en de eerste schaatstraining komende zaterdag 30 september.

Je kunt de lootjes ook online loten verkopen. Vraag aan familie, vrienden en buren of ze loten willen kopen. Willen ze dat?  Stuur ze naar https://clubactie.nl/actie/DKIJV . Klik vervolgens rechtsboven op de site op de paarse knop ‘STEUN ONS’ en koop voor €3,- per lot (hiervan gaat €2,40 gaat naar het uitje).

Kijk voor meer informatie over de Grote Clubactie op de clubactie.nl.

We wensen jullie veel verkoopsucces en hopen weer op een leuk extraatje!


Laat een reactie achter