DKIJV geeft gratis clinics voor kids tijdens Winters Delft

Laat onderaan je reactie achter!

Winters Delft, de tijdelijke ijsbaan in Delft, opent vrijdagavond 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 en vindt plaats op X, voormalig Sport & Cultuur, op de campus van de TU Delft aan de Mekelweg. Ook dit jaar promoten wij als DKIJV de schaatssport door gratis clinics te geven aan kinderen van 6 t/m 12 jaar op woensdag 2 en donderdag 3 januari.

Met behulp van oefeningen en spelletjes helpen wij de kids die nog niet zo goed kunnen schaatsen de beginselen te leren. De kids die al wel kunnen schaatsen krijgen leuke oefeningen en spelletjes waardoor ze leren om nog beter te schaatsen.
De eerste clinic begint om 09:30 en de tweede clinic begint om 11:00.
Heb je vriendjes of vriendinnetjes die van schaatsen houden of die je met jouw sport kennis wilt laten maken, wijs hen op de clinics of kom gezellig samen!

Naast schaatsen is er volop mogelijkheid om actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en lekker te eten. Winters Delft is een echt winterdorp met prachtige aankleding en schitterende belichting. Een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud, voor inwoners en bedrijven uit de hele stad en omgeving.
Kom gezellig langs!


Laat een reactie achter