Start Inline-Skate seizoen 2019

Laat onderaan je reactie achter!

De opening van het officiële inline-skate seizoen is op maandag 15 april 2019 in Nootdorp. Vrijdag 19 april 2019 is de eerste training in Rijswijk. Voor wedstrijdrijders (vanaf wedstrijdcategorie kadetten 1 en ouder) begint het zelfs als eerder! Maandag 1 april 2019 is voor hen de eerste training in Nootdorp en vrijdag 5 april de eerste training in Rijswijk.

Over het inline-skaten

Het inline-skate, ook wel skeeleren genoemd wordt steeds populairder. DKIJV verzorgt al weer vijf jaar vol enthousiasme inline-skate trainingen in de zomer.

Gemiddeld beoefenen rond de 80 kinderen en volwassenen deze leuke sport. Of het nu gaat om met het schaatsen bezig te blijven als de ijsbaan is gesloten, specifiek je inline-skatetechniek verbeteren, fit te worden of gewoon lekker bezig zijn, daar is allemaal ruimte voor bij DKIJV.

Van recreatief inline-skaten tot het trainen op wedstrijdniveau: DKIJV biedt het. Ondersteund door enthousiaste en gediplomeerde trainers en een heuse DKIJV Inline-skatecommissie.

Voor de absolute volwassen beginneling is bij DKIJV wel ruimte, maar er wordt wel enige vorm van zelfstandigheid gevraagd. Wat dit voor u betekent willen wij u graag zelf laten ervaren. We nodigen u daarom graag uit voor een proefles om de sfeer te proeven.

Meer informatie en opgeven

Kijk op onze inline-skate pagina voor meer informatie en om je op te geven.

Wil je meedoen? Meldt je dan aan voor 10 april 2019.


Laat een reactie achter