Terugblik Vrijwilligersborrel 2019

Laat onderaan je reactie achter!

Zaterdag 6 april 2019 – Delft Het bestuur heeft alle vrijwilligers, die afgelopen seizoen hebben ingezet voor onze vereniging DKIJV, uitgenodigd voor een borrel. Het is voor mij de tweede keer dat ik vrijwillgersborrel van DKIJV van dichtbij heb mogen meemaken.

Ik had mij in de tijd vergist en stond met een half uur te vroeg aan de deur bij DE DELF en ik kwam Marion tegen die dacht dat ze half uur te laat was. Het was een grappig moment en toen besloten we maar naar binnen te gaan. En zo hadden we half uur bijgekletst over koetjes en kalfjes en alle reilen en zeilen van de communicatie commissie.

Om 17:00 waren alle vrijwilligers binnen en onze voorzitter Winand deed een welkomswoord: “We zijn blij met allen die binnen de vereniging actief zijn. Zonder jullie kan de vereniging niet goed functioneren!! Het bestuur wil een blijk van waardering geven met deze DKIJVrijwilligersborrel.”

Daarna volgde een moment om Marion van der Giessen te bedanken voor haar inzet bij de communicatie commissie. Na ruim 7 jaar gaat zij het stokje overdragen aan iemand (lid, ouder) die de rol van een ‘razende reporter met een ‘vlotte pen’ wilt gaan vervullen. Vanuit het bestuur overhandigde Winand een mooi bloemstuk en vanuit de communicatie commissie overhandigde Klaas een doosje chocolade.

Het was erg gezellig en ik heb met heel veel vrijwilligers een praatje gemaakt. De tijd vlog voorbij en rond zeven uur was het tijd voor iedereen om naar huis te gaan.

Uw verslaggever,
Jacques Pho


2 reacties op “Terugblik Vrijwilligersborrel 2019”

 1. Rein van de Velde schreef:

  Wat fijn dat er zoveel vrijwilligers bij DKIJV actief zijn. Het is inderdaad zo dat DKIJV niet zonder kan.
  Mijn voorstel is om een dergelijke bijeenkomst de volgende keer in ons clubhuis te organiseren. Daar is het nl. ook voor. Jammer dat we er niet bij konden zijn.

 2. Michel schreef:

  Het bestuur dank voor het mooie initiatief om vrijwilligers bij elkaar te brengen en De Delf dank voor de sponsoring! We zijn een Delfse vereniging en dankbaar dat we in Delft op een centrale locatie elkaar op een ongedwongen manier elkaar kunnen treffen. De opmerking van Rein is begrijpelijk, het clubhuid is inderdaad voor clubbijeenkomsten prima geschikt echter juist deze geste, vrijwilligers te bedanken moet niet nog eens een extra inspanning van onze vrijwilligers opeisen.

  Her was gezellig, geslaagd en Marion, nogmaals dank voor je inzet!

  Groet. Michel.

Laat een reactie achter