Nieuwe clubhuis keuken

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen week is er door enkele vrijwilligers een nieuwe keuken geplaatst in het clubhuis. De oude keuken die er al vanaf het begin in zat is vervangen door een mooie groen gebeitste eiken keuken.

In de nieuwe keuken is een moderne combi magnetron en een bijna nieuwe ijskast aanwezig. Anne schouten en Arno Haring hebben zich ingespannen om de keuken te installeren.

Nu de keuken vernieuwing heeft plaatsgevonden is de rest van het clubhuis wel aan een opknapbeurt toe. Het lijkt dan ook een goed idee om met een aantal vrijwilligers op enkele zaterdagen de handen uit de mouwen te steken en de wanden en plafond te witten, de kozijnen te schilderen en de verlichting in orde te maken. We gaan zo snel mogelijk een aantal data voorstellen om de daad bij het woord te voegen. Meld je aan als je met een rollen en kwast om kunt gaan en het leuk vindt om iets voor de club te willen doen. Na afloop van alle werkzaamheden vindt er een leuke barbecue plaats in en om het mooie clubhuis.

Groeten Rein.

P.S. Deze keuken is ter beschikking gesteld door Rina en Rein van de Velde.


Laat een reactie achter