1e groepsindeling jeugdschaatsen 2019 – 2020

Laat onderaan je reactie achter!

Vanaf a.s. zaterdag 5 oktober gaat het nieuwe seizoen weer van start. We staan allemaal weer in de startblokken, om er ‘een groot feest van te maken’. Je bent natuurlijk reuze benieuwd bij wie je in de groep zit, en wie jouw trainers zijn.

Wij – de jeugdcommissie en trainers van DKIJV en DVIJC – hebben ons best gedaan om iedereen in een groepje in te delen waarvan wij denken dat je het beste zou passen. Maar als jij, om wat voor reden dan ook, graag naar een ander groepje wilt moet je dat gewoon aangeven en gaan we kijken of we dat kunnen aanpassen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat iedereen het elke week naar zijn zin heeft. De eerste weken zullen er dan ook nog de nodige aanpassingen in de indeling worden doorgevoerd.

Voorschaatsen

Alle nieuwe kinderen, en de kinderen die vorig jaar in groepje 1 zaten, staan nu vermeld bij groep 1 en 2. Deze kinderen mogen zaterdag even een ‘nummerhesje’ komen afhalen en mogen even voorschaatsen. Het voorschaatsen gebruiken we om de kinderen in de juiste groep in te delen. Voor de meeste kinderen is dat groep 1 t/m 4. Vanaf volgende week (12 oktober) kun je dan direct bij jouw (nieuwe) juf/meester melden. De nieuwkomers krijgen hier nog een uitgebreidere mail over.

De groepsindeling

Omdat de groepsindeling aan begin van het seizoen vaak wijzigen hebben we hier een pagina van gemaakt. Je kunt de eerste groepsindeling en allen die de komende tijd volgen hier vinden:

dkijv.nl/groepjes

We wensen jullie allemaal weer heel veel plezier het komende seizoen. Tot zaterdag.

Leon van Bohemen
DKIJV jeugdschaatscoördinator
jeugd@dkijv.nl


Laat een reactie achter