1e drempelwedstrijd Schaatsbaan Rotterdam

Laat onderaan je reactie achter!

Schaatsbaan Rotterdam is weer open! Op zaterdag 21 december staat op deze baan de eerste drempelwedstrijd op het programma. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle pupillen en junioren C, ook als je verder geen wedstrijden rijdt (je hebt dan ook geen wedstrijdlicentie nodig).

Voor de een is dit een eerste kennismaking met wedstrijdschaatsen en voor de ander een mogelijkheid eens op een andere baan te laten zien hoe snel je bent.

De eerste wedstrijd is op zaterdag 21 december van 7.00 tot 8.45 uur.

Voor de jongste pupillen (DEF en geboren na 1-7-2009) zal er een wedstrijd zijn van 100 en 500 meter. Voor de oudere pupillen (ABC en geboren tussen 1-7-2006 en 30-6-2009) en Junioren C is er een wedstrijd over 2x 500 meter. De wedstrijd sluiten we af met een heuse marathon over 2 ronden voor pupillen EF, 3 ronden voor pupillen CD en 4 ronden voor pupillen AB / Junioren C.

Bijgevoegd de link waarop je je in kan schrijven. Dit kan tot uiterlijk woensdag 18 december.

Op zaterdag 18 januari en 15 februari zijn de volgende 2 wedstrijden. Direct na de wedstrijd in februari zal er een klassement over zowel de baanwedstrijd als marathon opgemaakt worden en is de prijsuitreiking. Voor dit klassement is de voorwaarde dat je 2 van de 3 wedstrijden gereden hebt.

Deze wedstrijd kan niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers! We rekenen op de hulp van enkele ouders voor de rol van klokker, schrijver, baan uitzetters etc. We horen graag via het inschrijfformulier op wie we kunnen rekenen, hier is geen ervaring voor vereist. Er zal ook een coach van elke club aanwezig zijn.

Denk aan extra warme kleding, het is fris op Schaatsbaan Rotterdam. Samen maken we er een sportieve en gezellige schaatswedstrijd van!

Met sportieve groet,
Cees-Jan Geluk (SchaatsVereniging Lansingerland)
Marleen Andringa (SchaatsVereniging Lansingerland)
Bart Groot (Schaatsvereniging Rotterdam)
Nelleke Koetsier (Gouwestreek)


Laat een reactie achter