Update activiteiten DKIJV tijdens coronavirus (24 april)

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen dinsdagavond 21 april heeft premier Rutte aangegeven dat onder voorwaarden kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13-18 jaar weer mogen sporten vanaf 29 april. Dit is goed nieuws!

DKIJV is daarom gestart met de voorbereidingen om de trainingen, inline skaten en conditietraining, voor deze groepen weer op te starten. Belangrijk daarbij is het beschikbaar komen van protocollen. Het kabinet heeft namelijk de regie op de lokale invulling van het sporten voor de jeugd belegd bij de gemeenten. Zij werken nu samen met het NOC/NSF aan protocollen. Daarnaast is ook de KNSB druk bezig om protocollen op te stellen voor het sporten in het coronavirus tijdperk. DKIJV zal op basis van deze protocollen bepalen hoe de trainingen opgestart kunnen worden. Het streven is om vanaf begin mei de jeugd weer te kunnen laten trainen in verenigingsverband. Verdere communicatie over hoe dit zal worden georganiseerd, hoe aan te melden en wat de kosten zijn voor het inline skaten zullen gecommuniceerd worden zodra er meer duidelijk is.

Voor alle leden ouder dan 18 jaar kunnen we helaas nog geen trainingen in verenigingsverband gaan aanbieden. Voor hen geldt nog steeds; ga zelf lekker een stukje hardlopen of fietsen. Maar doe dit alleen en op een rustige plek.

Blijf de komende tijd goed op jezelf en elkaar letten. Hou vol in deze lastige tijden!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur DKIJV


Laat een reactie achter