Update status activiteiten DKIJV

Laat onderaan je reactie achter!

Beste DKIJV’ers, Het coronavirus houdt ons in de greep. Heel vervelend allemaal, maar het brengt ook mooie initiatieven en samenhorigheid onder de mensen.

Afgelopen week zijn de maatregelen om het virus onder controle te krijgen verder aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor DKIJV. Eerder berichtten wij al dat alle trainingen en activiteiten tot eind maart zijn afgelast en dat ook het jeugdkamp begin april niet door zal gaan.

De nieuwe maatregelen hebben helaas ook effect op de start van het zomerseizoen. Het bestuur van DKIJV heeft besloten om alle activiteiten en trainingen voorlopig af te gelasten. Wij hopen dat in de eerste week van juni het inline skaten en de conditietraining opgestart kunnen worden. Als bestuur blijven we de ontwikkelingen rond het coronavirus monitoren en zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn die gevolgen hebben voor de activiteiten van DKIJV, zullen we jullie hierover informeren. Ondertussen worden alle noodzakelijke vergaderingen om de vereniging draaiende te houden online gehouden om zo toch de nodige voorbereidingen te kunnen treffen tot we weer mogen!

Voor de jeugdschaatsers onder ons liggen de schaatspaspoorten met daarbij ook de groepsfoto’s klaar. Er wordt nog gezocht naar een manier waarop we die kunnen uitreiken.

De geplande vrijwilligersborrel zullen we opnieuw gaan inplannen zodra dit weer mogelijk is. Het bestuur van DKIJV wil namelijk graag haar vrijwilligers in het zonnetje blijven zetten voor al het werk dat zij verrichten! Mocht je in deze bijzondere tijden bedenken dat jij ook graag jouw steentje wil bijdragen aan DKIJV, meld je dan aan als vrijwilliger (secretariaat@dkijv.nl). Verschillende commissies, zoals communicatie, sponsor/kleding, shorttrack en inline skaten, kunnen extra ondersteuning gebruiken. Vele handen maken licht werk en het is ook nog eens leuk om je trainingsmaatjes of ‘mede ouder langs de baan’ op een andere manier te leren kennen!

Ook al kunnen we nu niet samen sporten, let een beetje op elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur DKIJV


Laat een reactie achter