De Zomertraining gaat weer van Start

Laat onderaan je reactie achter!

Het schaatsseizoen is al weer een paar weken afgelopen en dus zijn de voorbereidingen voor de zomertraining weer in volle gang. De eerste training is op woensdag 12 mei. De groepen en trainers voor de volwassenen zijn hetzelfde als het afgelopen jaar. Voor de jongste jeugd zal Otto de Fraiture de training verzorgen.

De coronaregels zijn de afgelopen maanden steeds veranderd en als het goed is komen er binnenkort versoepelingen aan. We gaan nog kijken wat dit betekent voor onze zomertraining. Vaststaat dat de trainingen op woensdag zijn en rond 19.00 uur starten. Precieze tijden en locaties volgen begin mei. Hou dus de berichten in de gaten en zet woensdag 12 mei (en alle andere woensdagen) alvast in je agenda.


Laat een reactie achter