Verslag afsluitend CK inline 2021 (incl. uitslagen + foto’s)

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen vrijdag hadden we het afsluitende clubkampioenschap. Ondanks de korte voorbereidingstijd (het idee voor een CK 3 weken geleden(!) pas ontstaan) en de vreemde locatie was het met 60 deelnemers een groot succes. Aan de oproep voor vrijwilligers is goed gehoor gegeven. Wat de belangrijkste bijdrage is gebleken voor het goede verloop van de avond.

Uiteindelijk heeft iedereen de kans gekregen om bij de wedstrijden en prijsuitreikingen aanwezig te kunnen zijn. Een aantal zaken moesten op het laatste moment ter plekke nog even opgelost worden, maar door de flexibiliteit en inzet van iedereen konden we met slechts 2 minuten vertraging gaan starten.

Harde sport

Er werd hard gereden en gestreden voor die fel begeerde medailles. Gelukkig had de EHBO post het niet heel druk, maar er waren helaas toch wat vervelende valpartijen. Dan blijkt dat skaten toch wel een harde sport is en dat je wel tegen een stootje moet kunnen.

Door de inzet van vrijwilligers en deelnemers met het opruimen en het vullen van de “materiaalwagen”, konden we om 21:20 het licht op de baan uit doen en de omgeving schoon opleveren. Zodoende konden we op tijd aan de tweede prijsuitreiking van de avond konden beginnen.

Hierbij werd begonnen met extra aandacht van de inline commissie over het buitensporig veel administratieve taken die Heleen ten Have dit seizoen heeft verwerkt. Om deze reden zoeken wij extra ondersteuning in administratieve taken die je gewoon thuis op je eigen computer kan doen om zo de huidige inline commissie te ontlasten.

Zou je hierbij willen helpen stuur dan een mail naar inline-skaten@dkijv.nl met de #administratie.

Plannen volgend seizoen

Want voor volgend jaar zijn er nu al mooie plannen. Zoals met de prijsuitreiking is verteld, willen we graag weten hoe groot het animo is voor een extra wedstrijd training vanaf pupillen voor op de piste. Daarbij stellen we wel een aantal aanvullende voorwaarden met als belangrijkste dat je met minimaal één volledige inline competitie meedoet in 2022.

Mocht je dit graag willen stuur dan een mailtje naar inline-skaten@dkijv.nl met de #jeugdpiste.

Dit zijn toch weer extra activiteiten die administratief verwerkt moeten worden!! Dus ik refereer toch weer aan de oproep #administratie, anders kan deze activiteit niet gaan lukken.

Terugblik seizoen 2021

Al met al hebben we een zeer druk seizoen gehad waar we op 3 locaties en 4 dagen per week trainingen hebben verzorgd en zo op 186 deelnemers zijn geëindigd.

Er waren trainingen voor alle categorieën: van beginnend volwassenen en jeugd die hun skates nieuw uit de doos haalden (en vroege:n “en nu? “), tot de intensieve wedstrijdrijders van alle leeftijden.

Als inline commissie proberen we voor iedereen een leuke les of training te verzorgen en het maakt ons niet uit op welk niveau je presteert, maar we bieden het wel aan.

Met het groeiende aantal skeeleraars, komen er ook meer vragen binnen richting de inline commissie. Naast dat geïnteresseerden ook graag horen of er een trainingsgroep is waar ze bij aan kunnen sluiten. Gedurende het hele seizoen zijn er dus wel skeeleraars die graag informatie ontvangen. Op dit moment is alles goed ingericht maar al deze vragen moeten wel verwerkt worden!! Dus ik refereer toch weer aan de oproep #administratie.

Uitslag en Foto’s

We hebben de uitslag bijgevoegd en geniet nog een keer van de foto’s:

Uitslag
Foto’s

Berlin In-line marathon

Als allerlaatste activiteit zal een groot aantal DKIJV’ers donderdag of vrijdag naar Berlijn gaan vertrekken om daar zaterdag mee te doen met de Berlin In-line marathon. 42 km afzien met als inzet  het lokale baanrecord te verpulveren en de daarbij behorende eeuwige roem en twee liter bier.

We bedanken alle vrijwilligers en trainers voor hun inzet dit jaar want zonder jullie was dit niet gelukt.

Uw verslaggever,
Serge van der Goes


Laat een reactie achter